Wie zijn wij

Duke Town Daisies 's-Hertogenbosch

 

Het prille begin en verder

In Maart 2010 nam Noya de Bonth het initiatief om een tweede chapter van the Red Hat Society op te zetten in Den Bosch.

Samen met Ellen Janssen had ze al snel 16 ladies rondom zich verzameld en binnen de kortste tijd werden dat er 21. Noya werd benoemd als queen en Ellen als vice-queen.

 

Paarse kleding... Dat is dus ons uitgaanstenue...daarbij iets roods op het hoofd...het geeft niet wat als het maar uitbundig is. Met zoveel mogelijk toeters en bellen!!

 

Alle ladies werden aan het werk gezet om een goed passend slogan te bedenken, met meerderheid werd gekozen voor: Leef en Geniet!! Dat deden we overigens al, maar we streven nog naar méér.

 

In 2010 begonnen we ook met het organiseren van uitstapjes. Telkens was een ander koppel aan de beurt om iets te organiseren...altijd leuk en vaak ook interessant en we konden er nog iets bij leren ook.

Zo namen we deel aan diverse workshops; waarna we zonder enige moeite hoeden, kerstkransen, en sieraden kunnen maken.

En we weten nu ook alles van juiste kleuren die flatteren en welke make-up ons gezicht nóg interessanter uit laat komen.

En natuurlijk zijn we naar diverse musea geweest, van Amsterdam tot in Den Dungen, en hebben ons laten rondleiden langs tasjes, schoenen, schilderijen, Carnavalsmaskers en landbouwwerktuigen!!

 

Een hoogtepunt was het bezoek aan de Jonker in Culemborg waar we op het landgoed zijn hele antieke boedel van begane grond tot zolder mochten bewonderen en eventueel ook kopen (waar we van afzagen)... om vervolgens met alle ladies en de Jonker nog aan de wijn te gaan. Wat ook weer interessante foto's opleverde.

Wijn proeven hebben we nog meer gedaan...maar dan zonder de Jonker en wel dichter bij huis, in 's-Hertogenbosch. Ook thee werd er geproefd..zelfs high tea, in een volledig Chinese omgeving in de Peperstraat. Kortom we waren nogal her en der in het paars en rood aanwezig!!

 

In 2011 vertelde Noya dat ze, wegens te drukke bezigheden, haar queenskroon wilde afzetten. Wat we allemaal jammer vonden maar gelukkig bleef ze als lady in onze kring. We hebben vervolgens Liesbeth met meerderheid van stemmen als nieuwe queen van de Duke Town Daisies gekozen. Met Liesbeth als queen, Ellen als vice-queen gaan de DukeTown Daisies het Nieuwe Jaar 2012 vol vertrouwen tegemoet.

 

2017 hebben we afgesloten met het afscheid van vice-queen Ellen. Vanaf 1 januari 2018 heeft Ellen haar taak als vice-queen overgedragen aan Lily. Vanaf nu staan Liesbeth als queen en Lily als vice-queen klaar voor de DukeTown Daisies.

Maak een Gratis Website met JouwWeb